Подели
Peđa Radović Peđa Radović
претплатника
42,700
Видео прегледа
45,673,711
видео датотека
992
Категорија
ИоуТубер од
2008
Поделите га, ако ти се свиђа

Peđa Radović Иоутубе статистика канала

Peđa Radović
претплатника
42,700
Видео прегледа
45,673,711
видео датотека
992
Процењена зарада у последњих 30 дана
$ 121 - $ 731
88
последњих зкзкзк дана
претплатника
300
последњих зкзкзк дана
1,800
последњих зкзкзк дана
114,210
последњих зкзкзк дана
Видео прегледа
325,133
последњих зкзкзк дана
1,726,898
последњих зкзкзк дана
датум Видео прегледа Процењена зарада
16.06.2021 Wed +130,525 $ 48 - $ 293
08.06.2021 Tue +194,608 $ 72 - $ 437
28.05.2021 Fri +216,733 $ 81 - $ 487
18.05.2021 Tue +251,713 $ 94 - $ 566
08.05.2021 Sat +166,087 $ 62 - $ 373
29.04.2021 Thu +201,089 $ 75 - $ 452
19.04.2021 Mon +133,556 $ 50 - $ 300
13.04.2021 Tue +432,587 $ 162 - $ 973
24.03.2021 Wed +175,176 $ 65 - $ 394
15.03.2021 Mon +119,299 $ 44 - $ 268
09.03.2021 Tue +160,673 $ 60 - $ 361
01.03.2021 Mon +189,175 $ 70 - $ 425
20.02.2021 Sat +227,260 $ 85 - $ 511
10.02.2021 Wed +189,803 $ 71 - $ 427