Подели
YALLA GANG Yalla Gang
претплатника
2,380,000
Видео прегледа
331,466
видео датотека
2
земља
Категорија
ИоуТубер од
2011
Поделите га, ако ти се свиђа

YALLA GANG Иоутубе статистика канала

YALLA GANG
претплатника
2,380,000
Видео прегледа
331,466
видео датотека
2
Процењена зарада у последњих 30 дана
$ 11 - $ 69
0
последњих зкзкзк дана
претплатника
0
последњих зкзкзк дана
2,380,000
последњих зкзкзк дана
36,071
последњих зкзкзк дана
Видео прегледа
30,918
последњих зкзкзк дана
331,466
последњих зкзкзк дана
датум Видео прегледа Процењена зарада
19.05.2020 Tue +30,918 $ 11 - $ 69
13.05.2020 Wed +300,548 $ 112 - $ 676
09.04.2020 Thu 0 $ 0 - $ 0
25.03.2020 Wed 0 $ 0 - $ 0
20.03.2020 Fri 0 $ 0 - $ 0
05.03.2020 Thu 0 $ 0 - $ 0
04.03.2020 Wed 0 $ 0 - $ 0
03.03.2020 Tue 0 $ 0 - $ 0
01.03.2020 Sun 0 $ 0 - $ 0
29.02.2020 Sat 0 $ 0 - $ 0
28.02.2020 Fri 0 $ 0 - $ 0
27.02.2020 Thu 0 $ 0 - $ 0
26.02.2020 Wed 0 $ 0 - $ 0
25.02.2020 Tue 0 $ 0 - $ 0